FAIL (the browser should render some flash content, not this).
Oferta
Sisteme de supraveghere

Sisteme de supraveghere video de monitorizare a casei

   Majoritatea proprietarilor unei case nu detin un sistem de supraveghere pentru caminul lor. Unii cred ca acestea sunt mult prea scumpe si inaccesibile, sau pur si simplu nu au suficiente informatii legate de optiunile care sunt oferite pe piata sistemelor de supraveghere video. Sistemele de baza pentru monitorizarea casei ofera protectie constanta pentru familia dumneavoastra si pentru bunurile pe care le detineti, dar si impotriva infractorilor. Insa si mai mult de atat...
   Un sistem de supraveghere a casei va poate proteja familia si casa de incendii. Sistemele nu pot preveni focul, insa ceea ce pot face este sa anunte pompierii de existenta acestor pericole.

Camere de supraveghere

   Cele mai multe sisteme de supraveghere vin deja dotate cu senzori de incendiu, care vor detecta intai fumul, pentru a preveni extinderea focului. Daca alarma anti-incendiu este activata, aceasta va trimite, in cazul unui incendiu, un semnal catre compania de securitate care va contacta proprietarul, pentru a se asigura ca exista intr-adevar un pericol. Apoi pompierii vor fi trimisi catre casa dumneavoastra.
   Mai puteti folosi sistemele video de monitorizare si pentru a spori siguranta din jurul locuintei. Este foarte normal ca atunci cand angajati personal care nu poate fi supravegheat direct, sa doriti sa stiti daca acestia isi fac treaba cum trebuie. Astfel puteti veghea asupra baby-sitterelor, menajerelor sau gradinarului care lucreaza in casa dumneavoastra.