FAIL (the browser should render some flash content, not this).
Oferta
Servicii Software

Servicii de devirusare

   In cazul virusarii calculatorului dumneavoastra consecintele pot fi dintre cele mai variate si mai grave: pierderea datelor, transmiterea prin email a documentelor confidentiale, blocarea contului dumneavoastra de email datorita trimiterii de mesaje nedorite de catre virus, compromiterea intregii retele prin generarea de trafic nedorit, compromiterea securitatii intregii retele de catre virusi de tip troian etc.
   In aceste cazuri specialistii nostri pot interveni imediat pentru a izola calculatorul virusat si pentru eliminarea fisierelor virusate. In cazul in care fisierele apartin sistemului de operare acesta va fi restaurat dupa devirusare; de asemenea daca fisierele virusate sunt documente personalul nostru va face tot ce este posibil pentru curatarea sau recuperarea lor sau a versiunilor lor anterioare.    Pentru scurtarea timpului de asteptare interventiile necesare pentru devirusare pot avea loc de la distanta, eliminand astfel timpul necesar deplasarii personalului nostru la sediul dumneavoastra.
   Pentru a va asigura un mediu informatic "curat" devirusarile sunt o operatiune prioritara in orice abonamet de service si intretinere oferit clientilor nostri. La incheierea unui abonament va vom oferi programe anti-virus licentiate la preturi foarte avantajoase si vom instala si configura aceste programe pe toate calculatoarele din retea.

Optimizare calculatoare

   Programele si sistemele de operare moderne sunt concepute sa ruleze pe o gama variata de calculatoare si intr-o varietate de scenarii de folosire. Pentru a putea face fata acstei diversitati de situatii exista o serie de servicii si programe ajutatoare special concepute care fac parte din instalarea standard si care sunt pornite automat odata cu calculatorul. Acesta este motivul pentru care pe calculatorul dumneavoastra exista foarte multe programe si servicii care ruleaza implicit, fara sa va foloseasca, dar consumand din resursele sistemului si deci din timpul dumneavoastra.
   Specialistii nostri cunosc toate aceste programe si servicii si va pot elibera calculatorul de cea mai mare parte din ele. In acest fel veti castiga timp pretios in activitatea dumneavoastra sau veti obtine o reducere a costurilor pentru calculatoare prin folosirea unor configuratii mai ieftine.
   Aceasta operatiune de optimizare se executa numai in urma unei discutii-analiza in care vom afla care este specificul activitatii dumneavoastra si deci care sunt programele si serviciile care intr-adevar va folosesc.
   Orice abonament de service si intretinere incheiat intre noi si dumneavoastra incepe prin optimizarea fiecarui calculator precum si a celorlalte echipamente din retea pentru a va garanta o buna functionare a intregi infrastructuri IT.

E-mail: office@noarimgroup.ro