FAIL (the browser should render some flash content, not this).
Oferta
Despre Noi

   Folosindu-se de experienta acumulata timp de 6 ani ca provider de internet si incercand sa vina atat in sprijinul clientilor sai si nunumai, S.C. Noarim Group S.R.L lanseaza un nou tip de servicii destinate atat microinteprinderilor, IMM-urilor, cat si persoanelor fizice.

   Noul pachet de servicii vizeaza service-ul si mentenanta sistemelor IT de orice fel dorin astfel sa va usureze si sa va optimizeze munca, oferindu-va posibilitatea de a va indeparta rapid diversele probleme, atat hardware cat si software, ce pot aparea in mod neprevazut, precum si de le preveni.

   Acest nou pachet de servicii se structureaza pe mai multe categorii de abonamente gandite pentru o cat mai buna acoperire a necesitatilor impuse de complexitatea sistemului informatic pe care il utilizati precum si un abonament de tip modul destinat persoanelor fizice. Totodata, consultanta oferita de specialistii nostri va ajuta sa faceti alegerea cea mai potrivita necesitatilor dumneavoastra la achizitionarea de noi echipamente si programe.

   Pentru prevenirea si depasirea unor situatii de functionare defectuoasa a retelelor, firma noastra ofera servicii complete hardware si software. Aceste servicii acopera instalari de sisteme complexe - servere de posta electronica, baza de date, servere de web, solutii antivirus - precum si elemente de administrare de rutina, cum ar fi instalari de imprimante, instalari de statii de lucru, devirusari, asigurarea back-up-ului, stabilirea drepturilor de utilizator sau crearea de utilizatori. Clientii beneficiaza de suport in ceea ce priveste sistemul de operare, aplicatii de birou precum si administrarea aplicatiilor centralizate pe platforme din familia serverelor Microsoft sau Unix/Linux.

   Suportul este oferit atat telefonic, cat si sub forma de interventii la sediul clientului. In functie de tipul contractului ales, interventiile pot avea loc la maxim 2 ore de la raportarea telefonica a incidentului, 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Pentru a gasi cea mai buna solutie de suport pentru compania dumneavoastra va rugam sa ne contactati.

E-mail: office@noarimgroup.ro